Visa alla bilder
Visa film

Opel Corsa Swing 1,4i — 1990

En unik Opel, lika fin idag som när den rullade ut från försäljningshallen för 34 år sedan. Varsamt körd i endast 855 mil.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"En mycket fin Opel som alltid stått i garage och är i ett fantastiskt fint originalskick. Finns inget att anmärka på utan allt fungerar och ger ett gott intryck."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
50 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
16773
TRELLEBORG
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Opel Corsa Swing?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"En mycket fin Opel som alltid stått i garage och är i ett fantastiskt fint originalskick. Finns inget att anmärka på utan allt fungerar och ger ett gott intryck."

Beskrivning

Bilen köptes ny hos Bil Larsson i Trelleborg 1990 av en familj som brukade den sparsamt som andrabil. Då den inte användes ofta så var den mestadels placerad i torrt garage.

Då nuvarande ägare köpte bilen 2017 så hade den knappt rullat 700 mil. Han gjorde en service på den och har sedan kört mycket sparsamt sommartid.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1990/1990 
 • Första registreringsdatum
  1990-04-06 
 • Avläst mätarställning
  8552 km 
 • Kw / hk
  44 / 60 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Vit 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Välservad med kamremsbyte gjort nyligen. Allt fungerar klanderfritt.

 • Skick interiör:

  Mycket fin originalinredning med få bruksspår.

 • Skick exteriör:

  Originallack i toppskick utan anmärkning, finns endast några små prickar på frontspoilern. Fina däck och fälgar.

 • Skick helhet:

  En otrolig överlevare i ett fantastiskt fint skick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2018-05-02
Ursprungsbesiktning: 1990-03-21 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1990-04-06
Senast godkända besiktning: 2022-05-03
Besiktigad tom: 2024-05-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 3

Fakta om modellen

Den första generationen, Corsa A, debuterade 1983 och delade teknik med Kadett D som var den första framhjulsdrivna Opelmodellen. Den tillverkades i Zaragoza i Spanien. Modellen erbjöds som tre- eller femdörrars halvkombi, liksom som två- eller fyradörrars sedan. Modellen fick en ansiktslyftning 1990 med nya lyktor, strålkastare och stötfångare och avlöstes 1993 i och med introduktionen av Corsa B.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Trelleborg

Kontakta besiktningsman/handläggare för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2024-04-18.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG