Visa alla bilder
Visa film

Chevrolet Confederate Sedan 3,2 L 6 cyl — 1932

Härlig 30-tals Cheva i ett makalöst fint skick, bilen är helt körklar och fungerar utmärkt. Passar lika bra på ett museum som i entusiastbils garaget.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Skickligt renoverad Chevrolet i ett mycket fint skick. Kan inte se något att anmärka på och den ger ett oklanderligt intryck."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
212 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
16885
KALMAR
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Chevrolet Confederate Sedan?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Skickligt renoverad Chevrolet i ett mycket fint skick. Kan inte se något att anmärka på och den ger ett oklanderligt intryck."

Beskrivning

Bilen renoverades i USA för ett 20-tal år sedan och kom till Sverige 2007. Förste ägaren körde en hel del med den bland annat Nilen rallyt 2009 vilket avklarades utan problem. Nuvarande ägare köpte bilen 2011 och har använt den flitigt sommartid samtidigt servat och skött den regelbundet. Mycket extra delar medföljer i auktionen.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1932/1932 
 • Första registreringsdatum
  2008-04-20 
 • Avläst mätarställning
  28060 miles 
 • Kw / hk
  44 / 60 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Ljusbrun 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bilen går alldeles utmärkt och är väl servad. Allt fungerar utmärkt förutom frihjulet. Panelen på passagerarsidan användes vid Nilen rallyt och kan lätt demonteras om så önskas.

 • Skick interiör:

  Omklödd inredning i originalutförande i ett oklanderligt skick utan skador.

 • Skick exteriör:

  En äldre smakfull lackering som är i toppskick, krom fälgar och däck likaså.

 • Skick helhet:

  En fantastisk bil som väcker berättigad uppmärksamhet var man kommer. Den är körklar, färdig för sommarens träffar och utflykter.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2008-04-20
Ursprungsbesiktning: 2008-04-03 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2008-04-20 (320101)
Senast godkända besiktning: 2008-04-03
Besiktningsbefriad: Ja
Skattebefriad: Ja
Körförbud: nej
Antal ägare: 2

Fakta om modellen

Chevrolet Series BA Confederate är en amerikansk bil tillverkat av Chevrolet 1932 för att ersätta 1931 Series AE Independence.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Kalmar

Kontakta besiktningsman/handläggare för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2024-04-18.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG