Visa alla bilder

Cadillac De Ville Convertible — 1967

Stor glidare med uppseendeväckande lack som skiftar i olika kulörer - en eyecatcher.

Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Ett genomgående gott skick."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
200 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15098
SÄVAR
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
220 - 260 000 SEK
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Ett genomgående gott skick."

Beskrivning

Den här bilen kom till Sverige från Florida 2001. Den hamnade omgående i en samling och stod flera år som utställningsobjekt i en bilhall. Under den tiden kostades den på med ny lack hos Autocenter Lack o Karosseri i Örkeljunga. Det blev en så kallad kamleontlack som skiftar mellan lila och grönt. Mycket välgjort arbete. Ny suflett med glasruta monterades också under den här tiden. Bilen stod sedan i princip oanvänd i bilhallen fram till 2018. Sedan dess har bilen fått både motor och låda helrenoverade.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1967/1967 
 • Första registreringsdatum
  2002-06-14 
 • Avläst mätarställning
  75039 miles 
 • Regnr
  RTB113 
 • Chassinummer
  F7281556 
 • Kw / hk
  250 / 340 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Skinn 
 • Färg
  Lila 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Snygg och närmast original i motorrumet, ventilkåpor och luftrenare lackerad i lite egen kulör. Bilen renoverades mekaniskt under perioden 2019-2022. Motorn är helrenoverad och fått ny servopump, bränslepump, generator med mera. Stagen som går mellan torpedvägg och innerskärmar saknas. Samtidigt renoverades framvagn som även galvades och lackerades, delar av motorrum omlackat. Bromsar genomgångna och lager kontrollerade och uppsmörjda. Går mycket fint och mjukt och den stora 429" motorn ger hela 630 Newtonmeter i vrid.

 • Skick interiör:

  Säten omklädda i blått läder, gott skick på dörrsidor och golvmatta. Instrumentpanelen är lite sliten och nedre del omlackad men inte riktigt i samma finish som bilen utsida.

 • Skick exteriör:

  Snygg lack som är proffesionellt gjord. Krom och lister genomgående i mycket fint och oskadad skick, Lite noppror och ålderstecken finns. Rak och fin i karossen och bilen har troligen aldrig varit dålig. Suflett i närmast nyskick. Fina och oskadade skärmkantlister

 • Skick helhet:

  Glidarbil som syns med massor av kraft i reserv. Allt i mycket gott skick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2018-07-18
Ursprungsbesiktning: 2002-05-30 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2002-06-14
Senast godkända besiktning: 2018-07-17
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 3

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Sävar

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Mårten Carlsson
+46 734 17 49 90
marten@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-07-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG